Dieren in de klas

Op woensdag 2 oktober mochten we naar aanleiding van dierendag een huisdiertje meebrengen naar de klas. Het was er een drukte van jewelste!
Adam bracht zijn poes mee. Hij kon er heel wat over vertellen. Ze voelde zich goed in onze klas, want ze viel zelfs in slaap!
Maxime nam het hokje mee van haar poes met een foto en wat speelgoedjes.
Floris vertelde aan de hand van een foto over zijn poes en Noortje wil wel graag een poes, maar heeft er geen en bracht daarom haar "knuffelpoes" mee.
Marie stak haar hamstertje in een mini-huisje om mee te brengen naar school.
Théo zorgde voor de verrassing. Hij bracht een warmwatervis mee. Hij zag er niet uit, maar thuis in zijn aquarium verricht hij wel ontzettend veel werk door de ramen proper te houden.
Lana bracht een superlief, schattig zebravinkje mee. Hij zat in een speciale kooi met veel speelgoed.
Ava bezorgde ons de schrik van ons leven. Zij bracht woestijnratten "Nina" en "Ella" mee. Bij nadere kennismaking bleken ze wel schattig te zijn...
Pauline liet met haar kikkers bijna de hele klas onderstromen. Ze bracht mama- en papakikker mee. Leuk om ze te zien bewegen in het water. Ze hadden zelfs insecten te eten gekregen!
Nathan vertelde honderduit over zijn nieuwe hond aan de hand van een foto en Lander bracht zelfs een heel fotoboek mee over zijn hond die vroeger meedeed aan schoonheidswedstrijden.
Kaatje bracht ook nog haar knuffelkip mee en daarmee hebben we alle diertjes gehad. Het werd een reuzeleuke voormiddag met al deze diertjes in onze klas!